R. Kelényi Angelika: Halálos Hollywood || Caroline Wood 3.

Fotó: @adrykacska - moly



R. Kelényi Angelika, Terézanyu-díjas, többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt írónő új regényfolyamában a Caroline Wood-sorozatban a nagy sikerű Barcelona, Barcelona és folytatása, a Róma, Róma regényekből megismert lány krimibe illő, de a romantikát sem nélkülöző kalandjait olvashatjuk. Caro újságíróként ered a rejtélyek nyomába, de gyakran a bűntényeknél is nagyobb veszély leselkedik rá: a szerelem. 

Röviden a történetről: 

"A ​híres brit színésznő titokzatos fenyegető üzeneteket kap egy idegentől, aki látszólag mindent tud róla; mikor, hol, kivel, mit csinál. Emily Montgomery már fényes nappal sincs biztonságban, ezért felfogadja Beverly Hills legvonzóbb magánnyomozóját… de hogy a fényűző partikról se maradjon le a zaklató miatt, szüksége van egy „barátnőre”, akinek egyéni a stílusa, rajong a celebekért és jártas a harcművészetekben. Caroline Woodra esik a választása, aki valójában azért utazik a sztárok városába, hogy világraszóló cikket írjon a lapba Hollywood hírességeinek viselt dolgairól. Caro első feladata nem éppen testhezálló, de hogy a veszélyesen sármos új főnökét lenyűgözze, a lány még arra is hajlandó, hogy karateedzésre járjon, kihallgassa a celebek féltve őrzött titkait, és tűsarkúban is képes legyen mosolyogni három órán át." (forrás)


A Róma, Róma utáni kesernyésebb szájízem egy pillanat alatt elillant, ahogy haladtam előre Caro legújabb hajmeresztő kalandjában. Ez a mostani rész után értetem meg az előző mikéntjeit, hogy az egy korszak végét jelentette és ettől a pillanattól valami új és vérpezsdítő következik. Egy zseniális és teljesen új világra nyitotta ki a kapukat R. Kelényi Angelika írónő. Ahogy már a korábbi romantikus történelmi regényeiből megszokhattuk a krimisebb, nyomozósabb vonalat képviseli és ez most sem változott, csak éppen a szórakoztató irodalom műfajában alkotott egy újabb kincset az írónő. A regény cselekménye tökéletesen kidolgozott, Angelika minden apró részletre odafigyelt így az olvasóknak nincs más teendője mint élvezni a szemük elé táruló pompát és akciót. Caroline legújabb története sallangoktól mentes és egy teljesen új arcát mutatta meg az első részben megismer kedvenc gasztrobloggerünk. Röpke pár száz oldal erejéig bepillantást nyerhettünk a sztárok csillogó világába, ami mint láthattuk nem fenékig tejföl. Van itt minden, ami a sajtó számára ínycsiklandozó csemege: másik nő, depresszió, drogok, egy sötét alak a múltból, gyilkosság, féltényesség és még hosszú sorokon keresztül sorolhatnám, hogy mi lapul az idilli sztár élet mögött. Ebből a könyvből lehullik a lepel az egyik közkedvelt színésznőről. 

Angelika egy egyedi, pörgős, hajszálmersztő és nem utolsó sorban akcióban gazdag könyvvel lepte meg Caroline Wood rajongóit. Az első három kötetben alaposan megismerhettük a főszereplő karakterét, láthattuk honnét jött, min ment eddig keresztül és, hogy most hol tart az élete. Az írónő egy tökéletesnek látszó jövőt alkotott meg Caro számára, amire mindig is vágyott. Mit tartogat majd a tarsolyában a Riói kalandja során?

A szórakoztató irodalom egyik legújabb gyöngyszeme a Halálos Hollywood. Az utolsó oldalakig kétségek között vergődtem, hogy vajon milyen irányt vesz Caroline élete. Összességében egy vicces, szórakoztató és meghökkentő regényt olvashattam az egyik kedvenc magyar írónőmtől. R. Kelényi Angelika neve nálam garancia az igényes történetre, amit mindenkinek ajánlok ha van egy szabad estéd és ha szeretnél a sztárok fényűző világába belecsöppenni. Ez a könyv kizökkentet a szürke hétköznapok fogságából. Köszönöm.

R. Kelényi Angelika


Felkeltettem a kíváncsiságodat?
Akkor ITT meg tudod rendelni a könyvet.

Ha nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb értékeléseimről, akkor lájkoljátok be az

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Roxforti házak története

Borsa Brown: A ​férj prostija

Az internetnek hatalma van! || Csabai Márk: Nem mondhatsz nemet!