Anne L. Green: Elfojtott ​indulatok || Elfojtva 1.



Amiről a könyv szól ... 

"A szerelem lehet erősebb, mint a családi kötelék? 

Ian Bryton nem az én súlycsoportom. Igazi nehézfiúnak tűnik a képei alapján, de meg kell hagyni, állati jó pasi. Imádom a csibész mosolyú, dögös szívtiprókat. Ha pedig még bomba testük is van, néhány szexi tetoválással, na annak már tényleg nehezen tudok ellenállni. Nem tehetek róla, bukom az ilyen fazonokra. Izgalmasak, érzékiek, férfiasak és veszélyesek. A többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt Anne L. Green megírta a lázadó Maya Cross érzéki, humoros, ám szívszorító történetét. Az Elfojtva-sorozat első kötetéből megtudhatjuk, mi történik, ha egy olyan pasi keveredik a családba, aki már első ránézésre is igazi rosszfiú, akit semmi más nem érdekel, csak a csajok, a pia, a tetkói és a több száz lóerő a lába közt. Vagy talán mindez csak a látszat?" (fülszöveg)


Már a bejegyzésem legelején leszögezném, hogy nem olvastam a Cross család eddigi történeteit, az Elfojtott indulatok című könyv segítségével ismerkedtem meg a családdal, de leginkább Mayával. Anne L. Green gyönyörűen bemutatta a „kis” Maya történetén keresztül a híres Crossékat, aminek az lett a következménye, hogy hamarosan a többiekkel is meg kell ismerkednem. Egy percig sem éreztem, hogy hátrányom lenne abból, hogy először nem tudtam ki kicsoda, mivel a könyv önállóan is megáll a lábán és nem szükséges az előzmények ismerete. Csapjunk is bele a közepébe! A kezemben tartott legújabb Anne L. Green könyv Maya és Ian lebilincselő néhol dühítő, de összességében imádni való történetét meséli el a modern romantika köntösébe bújtatva. Az írónő ismét nagyot alkotott, hiszen képtelenség akár egy pillanatra is félretenni a regényt. Maya és Ian története egyaránt játszódik a mennyországban és a pokolban. Olyan titkokra derül fény, amiről néha jobb lenne nem is tudni, de ennek köszönhetően lesznek ők ketten elválaszthatatlanok. A múlt és a jelen szorosan összefonódik, azáltal válik a jelen olyan bizarrá, hogy szívünk szerint elmenekülnénk. Apuci kicsi lánya és a rosszfiú imázs valahogy mindig taszított, soha nem gondoltam volna, hogy ilyen alapanyagokkal lehet egy fergeteges történetet alkotni és lehet, Anne L. Green megcsinálta. Az olvasás során az érzelmi skála összes pontja átjárt, hol sírtam, hol nevettem, olykor forrtam a dühtől. Az ilyen könyveket szeretem a legjobban, ami mindenféle érzést előcsal belőlem. 

Nem találom a szavakat a karakterkészletre, hiszen ahogy már megszokhattuk az írónő erős személyiségeket vonultat fel a regényeiben. Maya is és Ian is egyformán erős karakterek, így nehezen csiszolódnak össze, de valamiért az volt végig az érzésem, hogy Ian a gyengébb kettőjük között, hiszen az ő múltja megbélyegezte a jelenét és ez által irányíthatóvá vált, míg Maya minden körülmény között próbál erős maradni, de nála is van az a pont amikor összeroppan a súlyos teher alatt. Kettejüket nézve most már elhiszem, hogy meg van a boldogságnak az ára. 

Anne L. Green könyveire az egyensúly a jellemző, egyformán megtalálható a romantika, az izgalom, a fordulat, és a pikáns jelenetek. Egyik irányba sem billen el a mérleg nyelve, így a műfaj szerelmeseinek az ízlés világa maximálisan ki van elégítve. Az elfojtott indulatok egy komolyan szórakoztató regény, ahol Anne L. Green a szőnyeg alá söpört kudarcot, elfojtott indulatot a humor köntösébe bújtatta, mi meg olvasók egy új kedvenc ALG regényt avattunk. 



Felkeltettem a kíváncsiságodat?
Akkor ITT meg tudod rendelni a könyvet.

Ha nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb értékeléseimről, akkor lájkoljátok be az

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Roxforti házak története

Borsa Brown: A ​férj prostija

Az internetnek hatalma van! || Csabai Márk: Nem mondhatsz nemet!