Dee Dumas: Piszkos ​titkok || Szerelem vihara 2.

Megjelenés előtti olvasás

A Piszkos alku megjelenését követően érkezett egy levél Dee Dumastól, melyben felkért a Szerelem vihara sorozat második részének a megjelenés előtti olvasására. Hatalmas megtiszteltetés egy ilyen lehetőség, és nem utolsósorban egy bizalmi kapocs is. Nem tudom elégszer megköszönni, hogy jóval a premier előtt olvashattam a szerző eddigi legjobban felépített könyvét. Úgy érzem, hogy ebben a regényben mutatta meg az igazi arcát az írónő. Teljesen más irányba ment el a történet, mint  amit vártam, és pont ez miatt lett az egyik legkedvesebb könyvem tőle. Csodálatos és egyben szívszaggató zárókötetben a szerző elengedi a már korábban megismert karakterek kezét. Az első rész sem szenvedett hiányt a fordulatoktól és cselszövésektől, de ez a mostani kötet még azon is túl tett. Súlyosabbnál súlyosabb titkokra derül fény, ami bármelyik családdal előfordulhat. 

Lássuk miről is szól a Szerelem vihara sorozat zárókötete!

"Semmi sem maradhat rejtve. A megpróbáltatások még nem értek véget Zakaria és Zoé életében, hiszen hamarosan egy több évtizedes titokra derül fény, mely nemcsak Zakaria és családja életét változtatja meg, hanem a legjobb barátjáét, Gibrilét is. S ha ez még nem lenne elég, felbukkan egy nő is a múltból, aki semmitől sem riad vissza annak érdekében, hogy tönkre tegye Zakaria és szerettei életét. Majd egymást követően két tragédia is beárnyékolja a kapcsolatukat, így az izgalmak a tetőfokukra hágnak. Vajon létezik kiút ebből a reményvesztett életből? S ha igen, visszaállhat-e a béke a családok között? Tarts velem, hogy együtt bogozhassuk ki a titkoktól hemzsegő szálakat, Párizstól Egyiptomig. Dee Dumas a nagy sikerű Marokkói szerelem és a Tiltott vágy című regényei után ezúttal Franciaországban és Egyiptomban kalandozva keresi a választ a kérdésre: vajon milyen vékony a határvonal szerelem és gyűlölet között." (Forrás: moly.hu)

Megjelenés dátuma 2019. május 25.


Dee Dumas most nagyon magasra tette a lécet, ahogy már korábban is említettem, ezzel a történettel bontakozott ki a legjobban. Stílusában és mondanivalójában is sokkal kidolgozottabb mint az első kettő regénye (Marokkói szerelem, Tiltott vágy). A Piszkos titkok című könyvben emberi sorsokat mutat be az olvasóknak, titkokról rántja le a leplet, amik életeket tehetnek tönkre. Oldalról oldalra egyre komorabb hangvétele lesz a regénynek, a leírt események láncolata a valóságban is megtörténhet, ezáltal sokkal közelebbi kapcsolat alakult ki köztem és a történet között. Nem minden romantikus történetnek kell oldalakon át csöpögnie, ez a könyv messze áll az ilyen fajta romantikától, inkább a megoldásokban rejlik varázsa. Ízig-vérig romantikus regényt tartottam a kezemben, de mégsem volt végig jelen a boldogság. Hogy is van ez? Minden alkotó eleméből pont annyit kaptunk, hogy ne sokkaljunk be tőle. Ezt a módszert alkalmazva vált tökéletessé a Piszkos titkok című regény. Végig jelen volt a szerelem, a hűtlenség, a több évtizedekig csendben megbújó családi titkok, szenvedélybetegség és a csalódottság. Dee Dumas jó kis receptet alkalmazott. A korábbiaktól eltérően lassabb lefolyású a történet, megkoronázza az írónő eddigi munkáit. 

Semmi sem maradhat rejtve.


A sorozat címe telitalálat lett (Szerelem vihara), és ez mellett az első résznek a címe (Piszkos alku) is pontosan leírta röviden a könyvet. Abban a részben egy piszkos alkuról volt szó, ami kiugrasztotta a nyulat a bokorból. A második rész (Piszkos titok) is hasonló jelentéstartalommal bír, hiszen itt meg egy olyan titokról hullik le a lepel, ami sorsokat változat meg a regény legvégére. Lesz akiket még közelebb hoz egymáshoz, és lesz olyan szereplő is, akit elválaszt a másiktól. Gyönyörűen felépített sorozat lett a Szerelem vihara. Elképzelni sem tudom, hogy Dee Dumas következő regényében hova repít el bennünket, és ha a fejlődésének az ütemét nézem, akkor számára nincs megállás, és egy még nívósabb történettel kápráztat el bennünket. 

Ha szereted a sallangoktól mentes romantikus történeteket, akkor ez a te könyved. 


Felkeltettem a kíváncsiságodat?
Akkor ITT meg tudod rendelni a könyvet.

A könyvpremier részleteiről a linkre kattintva tájékozódhatsz. 

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb értékeléseimről, akkor lájkoljd be az



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Roxforti házak története

Borsa Brown: A ​férj prostija

Az internetnek hatalma van! || Csabai Márk: Nem mondhatsz nemet!