"Dobozba zárt világ" || Osztálykép || Twister Media

A minap megérkezett hozzám életem első könyves doboza, amit a Twister Media dobott piacra. 

2018 Magyarországon a könyves meglepetés dobozok éve lesz. Könyvmolyok, vigyázzatok a pénztárcáitokra, nagyon hamar elfogyhat a zsebpénz és a fizetés is. A dobozokban mindig megtalálható egy könyv, valamint könyvekhez illő, különféle kiegészítők egész hada.



A "Dobozba zárt világ" tartalma egy modern könyvtartó tok, két letisztult papír könyvjelző és egy szilikonos sorvezető. Ez utóbbi sokaknak nem tetszik, mert ha nem a megfelelő mondón van felhelyezve a könyvre, akkor komoly sérüléseket tud okozni. Személy szerint nagy kedvencem az ilyen  típusú bookmark, ezt talán nem hagyom el, mint a hagyományos társát. Nemegyszer volt rá példa, hogy hűlt helyét találtam a könyvjelzőmnek.

Hagyományos könyvjelzők

A meglepetés box legnagyobb attrakciója Krausz Emma a Twister Media Kiadó Bekezdés című pályázat nyertes szerzőjének a levele a leendő olvasóinak. Pár szót hadd írjak le az imént említett pályázatról. Bizonyos időközönként a kiadó meghirdet kezdő írók számára egy pályázatot, amire bárki beküldheti a már kész kéziratát, és a kiadó által legjobbnak ítélt történetet kiadatja. Ilyen könyv volt Krausz Emma Osztálykép című munkája is. Akkor ezzel elárultam a doboz másik fontos alkotóelemét, a könyvet. A komoly borító alatt még komolyabb történet lapul. Kíváncsian várom, hogyan hat majd rám Emma könyve.  

Emma leveléből megtudhatjuk, hogy mire számíthatunk, ha elolvassuk a könyvét. Valamilyen formában szerzői ajánlót kapott mindenki ebben a dobozban. Egy életre szóló emlék lesz számomra ez a levél. Ha majd évekkel később is a kezembe kerül ez a pár oldal, biztosan hasonló érzések járnak át, mint 2018. május 16-ának délutánján.

Krausz Emma üzenete az olvasóknak

"Kálnoki Levente nem akar mások életének részévé válni. Véletlenül mégis leleplezi gimnazista osztálytársa, az ünnepelt focista, Szendrei Ákos titkát, ahogy kirúzsozva fényképezi magát, és a fotót elküldi valakinek. Levente megígéri neki, hogy hallgat, és a két fiú útjai ezzel külön is válnának, ha legnagyobb szerencsétlenségükre nem kellene együtt dolgozniuk egy iskolai projekten. Levente egyre közelebb kerül Ákoshoz, és vele együtt néhány másik osztálytársához, akik által, úgy tűnik, az élete is megváltozik. Mindezeken túl Leventének meg kell birkóznia a saját érzelmeivel: a haraggal, a gyásszal és a szerelemmel." (forrás moly.hu)

Könyv, sorvezető és a könyvszütyő

A könyv mellett még nagyon nagy meglepetés volt a regényből kilógó post-it rengeteg. Ezeken Krausz Emma megjegyzései, kulisszatitkai szerepelnek. Így még izgalmasabb lesz ennek a könyvnek az olvasása, olyan, mintha mellettem lenne a szerző, és folyamatosan mesélné, hogy melyik karaktert kiről formálta, vagy az adott szituációt miért úgy írta le. Nagyon várom már, hogy olvashassam az Osztálykép című könyvet. 

Minden elismerésem a Twister media munkatársainak, akik kitalálták ezt a könyves dobozt, és új színt vittek ebbe a kategóriába. A személyes üzenetektől még bájosabbá vált a Dobozva zárt világ. Úgy készítették össze, hogy az olvasó elolvadjon a csomag bontása során. Az én esetemben ez történt. Még soha nem kaptam ennyire személyes könyves ajándékot. 

"Dobozba zárt világ" || Twister media

Összességében egy fantasztikus ajándék a könyvmoly társadalom számára. Engem száz százalékosan meggyőzött a "Dobozba zárt világ". Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a dobozt. A könyvről majd egy későbbi bejegyzésemben mesélek. Mostanában nem olvastam olyan YA regényt, ami a lapokhoz szögezett volna, remélem, ez csak egy átmeneti állapotom, és Krausz Emma első könyve megváltoztatja ezt a helyzetet. 

Felkeltettem a kíváncsiságodat? 
Akkor ITT meg tudod rendelni a dobozt.

Ha nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb értékeléseimről, akkor lájkoljátok be az 

~ Adry ~

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Roxforti házak története

Borsa Brown: A ​férj prostija

Az internetnek hatalma van! || Csabai Márk: Nem mondhatsz nemet!