Hidasi Judit: Gondolatmappa

"Ajándék neked, aki úton vagy az önszeretet felé"

Fülszöveg

Forrás: moly
Le ​lehet lassítani ekkora zajban? Meg tudjuk hallani a gondolatainkat, amelyek tisztán szólnak hozzánk?
Képesek vagyunk megtalálni az utat az igazi énünkhöz?
Ebben a könyvben ezzel próbálkozunk meg.
Mappákba rendezzük az érzéseinket, hogy jobban átlássuk kik is vagyunk, merre is tartunk.
Gondolatokat olvashatsz a szerelemről, inspirálódhatsz minden nap, erőt meríthetsz a szavakból, amelyek benned visszhangzanak tovább.

Ebben a könyvben új barátra lelsz, akihez mindig fordulhatsz ha egyedül érzed magad, ha csalódott vagy, vagy éppen támogatásra van szükséged.

Nyisd ki a mappát, lehet, hogy válaszra lelsz!

Hidasi Judit író, újságíró a GoodStuff magazin főszerkesztője, a gondolatmappa sorozat megálmodója, ami már az ötödik könyve. Korábbi Április út című regénye Szlovákiában érettségi tétel. Facebook oldalán több ezren olvassák naponta a következő gondolatmappát.
Több, mint húsz éve van jelen az újságírás és a média világában, folyamatosan publikál, és dolgozik az elektronikus média különböző terültein is. A femina.hu oldalnál rovatvezető, a Cosmopolitan Magazinnál pedig vezető szerkesztői posztig vitte. Cikkei olvashatóak voltak a Glamour Magazinban, a Hamu és Gyémánt Magazinban, de dolgozott az nlc.hu és a novagyok.hu portálnak is.

Forrás: google
Kívül belül álomszép ez a könyv. Nagyon sokáig csak néztem a borítóját és közben forgattam, és gyönyörködtem benne. Gyógyszer volt a lelkemnek, nem is lehet csak úgy pik-pakk elolvasni, kóstolgatni, ízlelgetni kell. 

  • Ha éppen párkapcsolati problémában szenvedünk, akkor nagy segítség ez a könyv, hogy más szemszögből nézzük a helyzetünket.  
  • Ha éppen úgy érezzük, hogy minden a legnagyobb rendben van az életünkben, akkor meg képes a szemünket felnyitni, és a szőnyeg alá söpört problémákat kielemezni, ezáltal megint csak új perspektívából szemlélni önmagunkat.
Társra leltem Hidasi Judit könyvében, az éjjeliszekrényemen tartom és időközönként belelapozok és jobban érzem magam tőle. Esténként, amikor egyedül vagyok otthon nagyon sokat tapogatom a gondolatok gyűjteményét. Kellett már ilyen könyv az olvasóknak, ami kicsit vigaszt nyújthat a csalódások közepette. 

Mi is fogott meg igazán ebben a könyvben? 
Fotó: saját
  • A gyönyörű borítója.
  • Az alcíme: "Ajándék neked, aki úton vagy az önszeretet felé" 
  • A magyar szerző. (Pár éve az olvasásaim nagyobb hányadát a hazai írók könyvei teszik ki, erre büszke is vagyok hiszen azok kevesek közé tartozok, akik nem kizárólag csak a nemzetközi íróktól olvas.)
  • A fejezetre bontás. Pl.:  1. #szerelemkeresés, 2. #párkapcsolatok, 3. #inspiráció, 4. #nővagyok, 5. #anyavagyok. A hastagekkel még közelebb érzem magamhoz a könyvet. A közösségi média tömve van hastagekekel. 
A könyv fő mondanivalója az én szeretet, a kapcsoltainkban sem áldozhatjuk fel magunkat, törekedni kell a lelki harmóniára. Nagyon sok nő abba a hibába esik, hogy az eddigi életüket félreteszik a párjukért, és onnantól már nem az a személy lesz, akibe a férfi beleszeretett, elkezdődhetnek a bajok, amit csak időben lehet orvosolni. Vajon mikor jön el az a pont, amikor kinyílik a szemünk? Ez a könyv nagyon jó gyógyszer az ilyen jellegű betegségeinkre. Olyan gondolatokat olvashattam benne, amiket nem merek kimondani hangosan, szívem szerint inkább hátat fordítanék a nyugalom érdekében. A kendőzetlen igazság fájdalmas, de  hosszútávon a legjobb megoldás. Vagy van egy olyan barátnőnk, aki az arcunkba mondja a véleményét, még ha az fáj is nekünk, vagy vegyük kezünkbe a Gondolatmappa című könyvet és lassan ízlelgessük a sorait.  
Ajánlom minden nőnek kortól függetlenül! Válaszokra lelhettek, ha kicsi odafigyeléssel olvassátok.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet a könyv iránt akkor ITT meg tudod rendelni azt. 

Köszönöm szépen az Álomgyár Kiadónak és az írónőnek a recenziós példányt
Igazi léleksimogató volt számomra ez a könyv. 
Úgy érzem, hogy még sokszor újraolvasom. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Roxforti házak története

Borsa Brown: A ​férj prostija

Az internetnek hatalma van! || Csabai Márk: Nem mondhatsz nemet!