Dee Dumas: Tiltott ​vágy

Kelet és a Nyugat találkozása


Fülszöveg: 


Lehet-e jövője a keleti szenvedélynek a nyugati világban? 
Yasmine magyar származású édesanyjával, Lillával, és muzulmán édesapjával, Abd ar-Rashid Gibrannal él az Egyesült Arab Emírségekben. A fiatal lány minden vágya, hogy megismerhesse gyökereit, és beiratkozhasson egy magyar egyetemre. Apja nem támogatja a lány külföldi tanulását, de felesége unszolására végül, szigorú feltételeket szabva, elengedi őt. Yasmine az egyetemen megismerkedik Larával, akivel szoros barátságot köt. A lány bátyjával, Bencével eleinte kölcsönös idegenkedés, majd szenvedélyes szerelem alakul ki. 
Lehet-e esélyük a fiataloknak a féltékeny exbarátnő és a hithű muzulmán apa támogatása nélkül? Kiállhatja-e szerelmük az idő és megannyi akadály próbáját? 
Dee Dumas a nagy sikerű Marokkói szerelem című kötete után ezúttal a mesés Emírségekbe varázsolja olvasóit, ahol kiderül, hogy mire képes egy anya, hogy segítse gyermeke szerelmének beteljesülését.


Dee Dumas: Tiltott vágy
Álomgyár Kiadó, 2017. 
304. oldal

⇻⇻⇻⇻⇻⇻⇻⇻⇻⇻⇻⇻⇻⇻⇻⇻⇻⇻⇻⇻⇻⇻⇻⇻

Egyszerűen fantasztikus volt! 
Modern Rómeó és Júlia történetét olvashattam más végkifejlettel. 
Keleti és a nyugati világ találkozása egy mesébe illő keretbe szőve. 

⇻⇻⇻⇻⇻⇻⇻⇻⇻⇻⇻⇻⇻⇻⇻⇻⇻⇻⇻⇻⇻⇻⇻⇻

Modern Rómeó és Júlia történetét olvashattam más végkifejlettel. 


Még egyszer nagyon szépen köszönöm az Álomgyár Kiadónak a lehetőséget, hogy elolvashattam a könyvet. Mindent elmond a Tiltott vágyról az, hogy a kézhezvétel napján ki is olvastam, egyszerűen nem tudtam letenni, és egyszer csak elfogytak a lapok. 


Köszönöm szépen Kiadónak

Megdöbbentő, hogy milyen eszme szerint élik mindennapjaikat az arab világban az emberek. Európai ésszel fel sem lehet fogni, hogy a nő nem nő az ő szemükben, hanem egy használati tárgy, amivel azt tesz a férfi amit csak akar. Nem lehet önálló gondolata, nem dönthet a saját jövőjéről, nem számít milyen képzettséggel rendelkezik, mert egy a sok közül és fejet kell hajtanuk az vallásnak és a férjüknek, apjuknak. 
Mi itt Európában el sem tudjuk képzelni, hogy a szabad akaratot még messziről sem ismerik keleten. 

Yasmine élete pompa és csillogás addig amíg az Emírségben él. Mihelyt Magyarországra vágyik, abba a kultúrába ahonnan édesanyja származik megváltozik minden. Érdekházasság kardja lebeg a feje felett. A messzi Európában viszont az újdonság varázsa, a tudás, az egyetem, a barátság és a szerelem várja. Lány aki tiszteli és szereti a családját hazudni kényszerül nekik szerelme miatt, akinek az életébe kerülhet, ha kitudódik ez a kapcsolat. Egy váratlan eseménynek köszönhetően a titok már nem az többé. Nincs is rosszabb egy bosszúra szomjas ex barátnőnél, aki a célja elérésének érdekében nem riad vissza semmilyen eszköztől. 

A fiataloknak nagy árat kellett fizetniük, hogy együtt lehessenek, de mi is ez? 

Olvassa el mindenki a Tiltott vágy című könyvet. 

"Keleti és a nyugati világ találkozása egy mesébe illő keretbe szőve."

Köszönöm Dee Dumas írónőnek a kikapcsolódást amit a könyvének köszönhettem. 



@adrykacska ;)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Roxforti házak története

Borsa Brown: A ​férj prostija

Az internetnek hatalma van! || Csabai Márk: Nem mondhatsz nemet!