Baráth Viktória: A főnök

THE BOSS

Fülszöveg: 

Valóban ​te irányítod a saját életedet? 

Ana Moreno békésen él Albuquerque leggazdagabb negyedében. Mindene megvan, amiről egy nő álmodhat: csodás ház, személyzet és egy milliomos vőlegény, akivel boldogan tervezgetik az esküvőjüket. A rózsaszín álomvilágnak azonban vége szakad, amikor egy este ismeretlenek elrabolják Anát. A lány ekkor döbben rá arra, hogy az élete mégsem volt olyan fényes és csillogó, mint ahogy azt gondolta. Fogvatartója válaszút elé állítja: ha életben akar maradni, meg kell tanulnia alkalmazkodni ahhoz a kegyetlen világhoz, amibe került. A titkok és csalódások hálójában őrlődve azonban arra még ő sem számít, hogy a bosszúvágy egy teljesen új emberré fogja átváltoztatni. 

Hol a határ jó és rossz között? Mire lehet képes az ember, ha a bosszú hajtja? Vajon létezhetnek valódi érzelmek egy kegyetlen világban, vagy csak az érdek vezérli a tetteinket? 

Baráth Viktória, az Első tánc című nagy sikerű könyv szerzője ezúttal egy izgalmakban, érzelmekben és erotikában gazdag történetben mutatja be az alvilág rideg valóságát.



Határozottan érdemes volt ennyit várni erre a könyvre.

Magával ragad, felemel, reményt ad és a végén összetör. 

Sokkal érettebb munkája ez a könyv az írónőnek, mint az Első tánc volt. Igaz témájában ég és föld a kettő, lehet pont ez miatt lett elsőre a szívem csücske. Mindig is jobban szerettem azokat a könyveket amiben van egy kis romantika, mellette a krimi elemei is fellelhetőek, és persze az elengedhetetlen rossz fiús karakternek is jelen kell lennie. Ez a receptje a kedvenc könyveimnek!

Végig kísérhetjük Ana személyiség fejlődését, hogyan lesz egy nyafka lányból egy erős mindent kézben tartó nő. Magabiztosan mozog abban a világban ami távolt állt a régi énjétől. Vajon a szerelem erejének vagy a túlélési ösztönnek köszönhető ez a nagy változás? Kíváncsi voltnék rá, vajon hogyan alakul az élete a későbbiekben? (Aki olvasta már a regényt, azt tudja mire gondolok most)

Utolsó tíz, tizenöt oldal teljesen hideg zuhanyként ért, nem számítottam erre a fordulatra. Kegyetlen befejezése volt a történetnek. 

Nem sokon múlott, hogy ne potyogjanak a könnyeim, de erős voltam, mint Ana és nem hagytam hogy az érzelmeim felül kerekedjenek rajtam. Sok más bloggerrel beszélgettem már a befejezésről, és mindenki ezt mondta, hogy kellett a végére Frank felbukkanása (számomra nem hiányzott) és annak a szálnak az elvarrása. 

Nagyon várnék folytatást, de tudom, hogy nem lesz, ha lenne is már nem lenne az igazi mint A Főnök. Inkább beletörődök, hogy ránk olvasókra van bízva Ana jövője. 


Felkeltettem a kíváncsiságodat?
Akkor ITT meg tudod rendelni a könyvet.


Ha nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb értékeléseimről, akkor lájkoljátok be az



~ Adry ~

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Roxforti házak története

Borsa Brown: A ​férj prostija

Az internetnek hatalma van! || Csabai Márk: Nem mondhatsz nemet!