Az anyaság fantasztikus csúcspontjai, és érzelmi mélypontjai || Sarah Turner: Sz@ranyu ​naplója

Amiről a könyv szólni fog:

EZ NEM NEVELÉSI KÉZIKÖNYV, EZ A VALÓ ÉLET!

"A Szaranyu naplója olyan őszintén ír az anyaságról, mint amilyen a valóságban: a piszkos, őrjítő, derűs valóságról, arról, hogy nem létezik amolyan „egy kaptafás” megközelítés, és hogy időnként teljesen rendben van, ha fogalmad sincs, mit csinálsz. A lecke, amit megtanult, miközben két kis sráccal viaskodott – a születéstől a fogzásig, a hajnali három órás etetésektől a hisztizésekig, a játszóházaktól a szobatisztaságra szoktatásig – hangos nevetésre ingerel, és megnyugtat a tény, hogy határozottan nem vagy ezzel egyedül."

Megjelenés: 2019. szeptember 4. 


Sarah Turner kendőzetlenül mutatta be a babavárás és az anyaság minden pillanatát. Nagyon sok anyuka mosolyogva olvashatta ez a rövidke könyvet, ami annál több okos gondolatot tartalmazott. Valljuk csak be a babavárás nem minden esetben történik zökkenőmentesen, és ennek ellenére is az egyik legszebb pillanat a nők életében. A szerző meglehetősen szókimondó, nem rejti véka alá a véleményét, megírta a tutit. A Szaranyu egy őszinte napló, ami minden egyes pillanatra kitér, ami a csöppségekkel kapcsolatos. Nagyon jó volt olvasni a rám leselkedő nehézségek sokaságát. Egyedi a könyv stílusa, talán a valós tartalom miatt, de az olvasást követően más szemmel néztem az előttem álló évek feladataira. Sarah Turner naplója megnyugtatott és energiával töltött fel. Az utóbbi hónapokban nagyon sok hasonló könyvet olvastam el, és eddig egyik sem ebből a nézőpontból közelítette meg a pocaklakóval való első találkozást mint a Szaranyu.  Biztos vagyok benne, hogy nincs egy olyan leendő anyuka sem, aki egyből mindent tud a kisgyerekekkel kapcsolatban. Kellenek az ehhez hasonló olvasmányos könyvek, amik viccesen, szarkasztikusan mutatják be a leendő nehézségeket. Mindenki Sarah cipőjében járt vagy fog járni, mindenkinek kijut a nem alvás, a sírás, a kimerültség, de az anyák erősek és minden helyzetben példamutatóak. A könyv szerkesztési módja laza, a ma anyáit szólítja meg, az ő nyelvükön íródott a napló. Bennem is nagyon sok kétely van az előttem álló akadály miatt, félek, hogy nem fogom tudni mikor mit kell csinálnom. Mi lesz ha elrontok valamit? Mi lesz ha nem leszek jó anya? Mi lesz akkor ha mindenki csak kioktat és ott fogok állni tanácstalanul, hogy akkor merre is van az előre? Magyarul félek és közben meg nagyon várom, hogy végre kinn legyen a pici hercegünk. A Szaranyut olvasva nagyon sok kételyem elillant és izgatottan várom a hátralévő hónapokat és mosollyal az arcomon nézek a hétről hétre egyre gömbölyödő pocakomra.

Minden leendő anyukának meleg szívvel ajánlom Szaranyu megnyugtató sorait. Örülök, hogy napvilágot látott Sarah Turner gondolatai.

Egyszer fenn, egyszer lenn.




Felkeltettem a kíváncsiságodat?
Akkor ITT meg tudod rendelni a könyvet.

Ha nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb értékeléseimről, akkor lájkoljátok be az

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Roxforti házak története

Borsa Brown: A ​férj prostija

Az internetnek hatalma van! || Csabai Márk: Nem mondhatsz nemet!