Colleen Hoover: Maybe ​Someday – Egy nap talán


Colleen Hoover
Maybe Someday
Egy nap talán
Könyvmolyképző Kiadó 2017. 
390 oldal

Fülszöveg: 

Egy ​mindent elsöprő szerelem csodás, mégis valószerű rajza. Csupa érzelem, csupa bonyodalom.” – Tracey Garvis Graves, New York Times bestsellerszerző

A huszonkét éves Sydney élete maga a tökély: egyetemre jár, jó állása van, stabil kapcsolatban él egy remek sráccal, Hunterrel, és a legjobb barátnőjével, Torival közösen bérel lakást. De minden megváltozik, amikor rájön, hogy Hunter megcsalja, és egyik pillanatról a másikra el kell döntenie, hogyan tovább.
Sydney egyszer csak vonzódni kezd a titokzatos, jóképű szomszéd sráchoz, Ridge-hez. Nem tudja levenni róla a szemét, és valósággal megbabonázza a fiú szenvedélyes gitárjátéka esténként az erkélyen. Ridge sem közömbös iránta, és hamarosan ráébrednek, hogy több szempontból is szükségük van egymásra.
Az Egy nap talán egy szenvedélyes történet barátságról, megcsalásról és szerelemről, ami az első oldaltól kezdve beszippantja az olvasót Sydney izgalmakkal teli világába.

؁ ؁ ؁ ؁ ؁ ؁ ؁ ؁ ؁ ؁ ؁ 

  ؁ ؁ ؁ ؁ ؁ ؁ ؁ ؁ ؁ ؁؁

Hetekkel korábban elolvastam már a könyvet, de nem tudtam mit érzek, és hogyan fogalmazzam meg a mondanivalómat. Valahol most is bizonytalannak érzem magamat. 
Nagyon vártam  Colleen Hoover új könyvét. Ő a Szívcsapás sorozattal lopta be magát a szívembe és lelkembe. Olyan átéléssel írta meg azokat a történetetek, hogy így 100%-ig biztos voltam abban, hogy az új könyve sem okozz majd csalódást. 

Elsősorban azoknak ajánlom ezt a könyvet, aki szeretik a könnyed vicces olvasmányokat, akikben már fellelhető egy cseppnyi romantika, akik nem bánják, ha a szívük apró darabokra szakad, majd a következő pillanatban újra egy lesz és ez újra és újra így folytatódik. (Amúgy meg ajándék papírzsebkendőt kellene a könyvesbolnak adnuk a példányok mellé.Ez a könyv, hagyja az embert reménykedni, majd összetöri, újabb reményt ad, amikor már azt hisszük minden elveszett.
Annyira olvastatta magát, hogy nem bírtam félretenni, tudni akartam mi lesz Sydney-vel és Ridge-vel és a többiekkel. Sírtam mindenkiért és mindenkivel. 
Zenének ereje van, és ennek egymást.  
A cím is sokat mondónak tűnik, közben mégis alig árul el valamit. Egy nap talán minden jó lesz, egy nap talán elérhetünk mindent amire vágyunk, egy nap talán boldogok lehetünk, egy nap talán nem lesz több akadály az életben. Egy nap talán ... 

Köszönöm az élmény és a reményt!
@adrykacska

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Roxforti házak története

Borsa Brown: A ​férj prostija

Az internetnek hatalma van! || Csabai Márk: Nem mondhatsz nemet!